7 Tips om een korting te krijgen op het AutoSalon
7 Tips om een korting te krijgen op het AutoSalon

7 Tips om een korting te krijgen op het AutoSalon

Er zijn een aantal tips die je kunnen helpen bij korting te krijgen bij de aankoop van een nieuwe auto.

Onthoud dat het belangrijk is om een goede onderhandelaar te zijn en te weten wat je wilt. Als je goed voorbereid bent, zul je waarschijnlijk een goede deal kunnen sluiten op het autosalon.

  • Ga naar het autosalon aan het einde van het seizoen: Veel autoverkopers willen hun voorraad aan het einde van het seizoen verkopen, dus er zijn vaak grote kortingen beschikbaar.
  • Vergelijk prijzen: Voordat je een auto koopt, is het verstandig om verschillende prijzen van verschillende verkopers te vergelijken. Dit zal je in staat stellen om de beste deal te vinden.
  • Wees flexibel met je eisen: Als je bereid bent om een auto met een paar extra kilometers of een ouder model te kopen, kun je vaak een grotere korting krijgen.
  • Ga naar een autosalon met een beperkte voorraad: Autoverkopers met een beperkte voorraad zijn vaak bereid om een grotere korting te geven om hun voorraad sneller te verkopen.
  • Gebruik een kortingsbon: Soms kun je kortingsbonnen vinden op het internet of in de krant, die je kunt gebruiken om korting te krijgen op de prijs van de auto.
  • Negotiëren: Probeer te onderhandelen over de prijs van de auto, verkopers zijn vaak bereid om een kleine korting te geven om een deal te sluiten.
  • Overweeg een auto uit voorraad: Als de auto die je wilt kopen op voorraad is, kan de verkoper vaak een betere prijs aanbieden omdat deze sneller verkocht kan worden.
 
Door deze tips in acht te nemen, kan je jouw auto aankoop soepel laten verlopen.
Veel succes!
 
 

 
Nog vragen? We komen gerust langs voor een babbel naar

Voor welke merken betreft deze informatie?

Geef je mening

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Posts

About us

blog
John Hendricks
Blog Editor
We went down the lane, by the body of the man in black, sodden now from the overnight hail, and broke into the woods..
Copyright © 2021. Alle rechten voorbehouden