Frequently Asked Questions

Met de FAQ van SnelJeAutoVerkopen krijgt u direct alle antwoorden op uw vragen omtrent een auto verkopen. Staat uw vraag niet in onze FAQ? Neem dan gerust contact op.

Het hele waardebepalingsproces tot aan de verkoop van uw auto aan sneljeautoverkopen.be is volledig gratis voor u.

U kunt natuurlijk even de tijd nemen om na te denken over het hoogste bod voor u het accepteert. Eenmaal u het bod geaccepteerd heeft, kunt u wel niet meer op uw beslissing terugkomen. U bent dan verplicht het voertuig te verkopen. Er is geen sprake van bedenktijd voor een overeenkomst op afstand, aangezien het om een verkoop bij opbod gaat en de prijs van het voertuig onderhevig is aan schommelingen op de markt.

De betaalmethode kunt u bepalen in samenspraak met ons. We raden u aan een contante betaling te vragen bij de levering van het voertuig. U kunt eventueel ook vragen om de betaling via overschrijving te doen.(verplicht bij grotere bedragen)

Geen enkel probleem als de documenten allemaal aanwezig zijn kunnen we hier zeker mee verder.

Er wordt geboden aan de hand van de door u opgegeven omschrijving en informatie. Hoe uitgebreider de staat van uw auto omschreven is, hoe hoger het bod zal zijn. Wees dus eerlijk, uitgebreid en correct. Als de omschrijving klopt, dan krijgt u het afgesproken bedrag van de koper.

Indien uw vraag niet in onze FAQ staat, neem dan gerust contact met ons op.

De levering van het voertuig kan besproken worden met sneljeautoverkopen.be. Maar meestal komen we deze zelf ophalen indien ander gewenst is dat ook geen probleem.

Bij verlies van uw inschrijvingsbewijs kunt u een duplicaat aanvragen.  SnelJeAutoVerkopen.be helpt je daar graag mee verder!

 

Geen probleem vermeld het aan via mail en wij bekijken wat we kunnen betekenen.

Ja, dat kan. Breng naast de documenten voor het voertuig ook de verklaring van erfenis en de overlijdensakte van de overledene mee naar de inleverafspraak.

Ja, u kunt een voertuig verkopen namens een derde partij met sneljeautoverkopen.be Breng de volgende documenten mee naar uw inleverafspraak:

  • Een verkoopautorisatie ondertekend door de geregistreerde voertuigeigenaar en afgegeven op uw naam.
  • Een kopie van uw identiteitskaart of paspoort – elk van u en de geregistreerde voertuigeigenaar.

Inhoud accordeon